My XF Premium Luxury in Lunar grey - Page 2
Welcome to the Jaguar XF Forum.
Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 33
  1. #11
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Warrington, Cheshire
    Posts
    14
    Check this link out mate,

    http://www.xfforum.co.uk/threads/10364

  2. Remove Advertisements
    Jaguar XF Forum
    Advertisements
     

  3. #12
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    48
    Bloody hell! Some people have too much time on their hands and are far too involved with their cars.



    I'm just off out now as I like the way my XF-S is lit up in the dark. No, i'm not caught up at all....

  4. #13
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2017
    Location
    Warrington, Cheshire
    Posts
    14
    Haha , I know!
    i just sit in at night with the lights on, put the window down and rev the engine......oooh!!

  5. Remove Advertisements
    Jaguar XF Forum
    Advertisements
     

  6. #14
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Northampton
    Posts
    2,537
    Quote Originally Posted by Lloyd View Post
    Haha , I know!
    i just sit in at night with the lights on, put the window down and rev the engine......oooh!!
    just to let you know - you won't stop doing this with the time
    .................................................. ........
    MY2012, 3.0D S Premium Luxury, Ultimate black over barley. Did I mention 20'' draco's?

  7. #15
    Senior Member
    Join Date
    Dec 2014
    Location
    Northampton
    Posts
    2,537
    Quote Originally Posted by Vernonl View Post
    Bik is right gents. These cars turn a man into a gibbering idiot . Mine gets washed polished and generally cossetted at any excuse.
    paint getting thinner
    .................................................. ........
    MY2012, 3.0D S Premium Luxury, Ultimate black over barley. Did I mention 20'' draco's?

  8. #16
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    48
    Bit of technical help with pics. I'm trying to post some pics of my car but I keep getting a red exclamation mark once the file uploads. I'm not very techy so some advice would be appreciated as I want you all to see my cars 'i'm gonna do you face'...

  9. #17
    Administrator
    Join Date
    May 2008
    Posts
    22,370
    Quote Originally Posted by colino191 View Post
    Bit of technical help with pics. I'm trying to post some pics of my car but I keep getting a red exclamation mark once the file uploads. I'm not very techy so some advice would be appreciated as I want you all to see my cars 'i'm gonna do you face'...
    How are you trying to upload. Is there a message accompanying the !

  10. #18
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    48
    Click 'insert image' browse to file and then click to upload. ! appears no message and it doesn't upload.

  11. #19
    Administrator
    Join Date
    May 2008
    Posts
    22,370
    Quote Originally Posted by colino191 View Post
    Click 'insert image' browse to file and then click to upload. ! appears no message and it doesn't upload.
    Where is the image ? If on an external site are you selecting "From URL"
    as seen below.

    IMG_0456.jpg

  12. #20
    Member
    Join Date
    Apr 2017
    Posts
    48
    The picture file is too big. No idea on how to resize.

 

 

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Back to top